Spoznajete naš hotel in ekipo, ki skrbi za vaše lagodje in zadovoljstvo v Hotelu.

Hiša vas bo očarala s svojo domačnostjo, pohištvom z lovskimi motivi, slikami z motivi narave in živali, posebnost je vsekakor gospodarjeva trofeja rjavega medveda.

Svoje goste že od vsega začetka najraje razvajamo z  novimi ter domiselnimi sezonskimi dobrotami pripravljenimi  iz sestavin, ki prihajajo iz naše okolice (jurčki, borovnice, čemaž,..). Posebno pozornost namenjamo tradicionalni slovenski hrani s pridihom sodobnega časa.

Ime za našo hišo je ponudila narava kar sama – Zaplata – oaza gozda, ki se razprostira sredi travnikov in pašnikov na grintovčevi rebri . Iz našega poletnega vrta jo boste lahko opazovali. S svojo nenavadno prepoznavnostjo ljudem še vedno buri domišljijo. O nastanku tega gozda sredi gorskega pašnika obstaja celo pripovedka, o kateri se pozanimajte ko nas boste obiskali.

Spodaj pa lahko spoznate našo ekipo, ki skrbi da se res vsak gost počuti kot doma in se seveda z veseljem tudi vrne ob naslednji priložnosti.

Zoran Markov
Manager

Anže Plevel
Jr. Manager

Slavica Milenković
Šef Kuhinje

Živka Mijalova
Kuhar

Johny Daimari
Kuhar

Vikas Kumar
Kuhar - Pomočnik

Katja Jagodic
Natakar

Violeta Rechberger
Natakar

Jasna Kozjek
Nadzornik sob

Rudina Tejeci Collaku
Nadzornik sob