Poletne počitnice v hotelu Oskar Zaplata

Vstopite v svet poletnih počitnic v Hotelu Oskar Zaplata, vašem idiličnem zatočišču v srcu Gorenjske, tik ob Preddvoru. Povzpnite se višje in osvojite vrhove slikovitih hribov, kot so Goli vrh, Kozji vrh, Virnikov Grintovec, Štegovnik ali skalnati Storžič, kjer se boste lahko prepustili čarom neskončnih razgledov.

Odkrijte raznolike možnosti za aktivno preživljanje časa, kot je kolesarjenje po slikovitih poteh ali raziskovanje pokrajin z električnimi kolesi, ki vam omogočajo lahkotno premagovanje vzponov. Hotel Oskar Zaplata je idealno izhodišče za dnevne izlete. Doživite razburljive trenutke jahanja ali pa se preizkusite v odbojki na mivki. Vasica Preddvor ni preveč oddaljena od dveh gorenjskih biserov: jezera Bled in Bohinj, kar ga dela odlično začetno točko tudi za raziskovanje najbolj znanega otoka v Sloveniji.

Po napornem dnevu v naravi se osvežite ob jezeru Dornava ali pa se sprostite v udobju našega hotela. V naši restavraciji vas bo čakala raznovrstna kulinarika, ki vam bo pričarala nepozabne okuse lokalnih dobrot. Uživajte v sončnem zahodu ob večerji, ki je popoln zaključek aktivnega dneva in bo očaral vse generacije.

Poletje v Hotelu Oskar Zaplata je več kot le oddih – je priložnost za povezovanje z naravo, ustvarjanje nepozabnih spominov in raziskovanje čudovitih krajev. Naša prijazna ekipa je tu, da poskrbi, da bo vaše bivanje nepozabno in polno užitkov. Izkoristimo tople dneve poletja skupaj in se v jesen spustimo spočiti, umirjeni in polni nove energije.