Zimska ponudba v hotelu Oskar Zaplata

Doživite nepozabno dogodivščino, prežeto s čudovitimi trenutki! Začnite dan s popolnim zajtrkom in se nato odpravite na raziskovanje slikovitega Preddvora, srca Gorenjske. Obiščite čudovito cerkvico Sv. Jakoba ali pa se podajte na smučišče Krvavec, kjer vas bodo navdušili osupljivi vrhovi Kamniških Alp. Uživajte v zimskih radostih, kot so smučanje, sankanje ali tek na smučeh, ter se prepustite čarom narave in lepotam hribov.

Po aktivnem dnevu na svežem zraku se sprostite v našem prijetnem baru, kjer vas bo razvajala topla čokolada ali kozarec vina, ki vas bo pripravil na okusno večerjo, pripravljeno izpod spretnih rok naše kuharske ekipe. Okusite vrhunsko kulinariko, ki vam bo dala energijo za nove pustolovščine.

Zimske počitnice v Hotelu Oskar Zaplata vam zagotavljajo nepozabne trenutke, ki jih boste delili s svojimi najbližjimi. Pustite svoj vsakdan za seboj in se prepustite čarom Jezerskega in okolice. Naša ponudba vam omogoča, da doživite raznolike izlete in aktivnosti, ki bodo napolnile vaše dni s smehom, sprostitvijo in nepozabnimi spomini. Naj vaše zimske počitnice postanejo čas, ki ga boste vedno nosili v srcu.