Kulinarično popotovanje – Italija

V mesecu februarju, smo začeli z kulinaričnimi dogodki, preko katerih bomo obiskali svetovne jedi in tipične svetovne kuhinje. Kot prvo popotovanje smo si izbrali Italijo in njihovo enostavno ampak vrhunsko kuhinjo. 

Za vse goste smo pripravili kar dva menija, in sicer 4 in 6 hodni meni, katera sta sestavljala klasične in značilne jedi naših zahodnih sosedov. Na krožnikih se je znašlo od testenin, mesnih krogljic in vse do najslajšega tiramisuja. Vsak hod je seveda pospremila tudi tipična italijanska pijača (amaro, ramazzoti, vino, proseco, itd..). Goste pa je ponovno obdajala glasba v živo v stilu San Rema, za katero je poskrbel nam že znani primorski band Freeway.

Tokrat se je vzdušje kar ogrelo in se je veliko parov tudi zavrtelo ob ritmih šansonov. Zabavali smo se do poznih ur, za kar pa je poskrbela tudi italijanska kava. 

Seveda bodo taki dogodki v našem hotelu postala stalnica, zato, če niste bili prisotni tokrat, naj vas ne skrbi, naša kulinarična popotovanja se bodo nadeljevala Tudi mi se veselimo naslednjih dogodivščin na krožniku in izven njega.

Se vidimo v mesecu Marcu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja