Dan žena – 8. Marec

V petek 8. Marca 2024 smo v Hotelu Oskar Zaplata priredili zabavo namenjeno samo nežnejšemu spolu. Poleg akcijske ponudbe cocktailov in ostalih pijač, so po mizah zavladale “Finger Food” dobrote. Seveda smo za naše lepše polovice pripravili tudi simpatično nagradno igro Lov za zakladom – Torbica edition, kjer so dame morale v svoji torbici poiskati kar 25 različnih ampak vsakodnevno pomembnih stvari (ključe, puder, robčki, telefon, šminka, ogledalce, itd…)  Seveda v današnjem času, kjer nosimo s seboj samo telefone, denarnice in ključe, se je lov izkazal za kar zahtevnega, ker je zmagovalka svojo steklenico penine odnesla z samo 16 rečmi.  

Žur se je zavlekel pozno v noč s plensimi koraki in glasbenimi željami, tako da se je dogodek razvil nadpričakovanji, kar se tiče zabave in tudi obiska, ki je presegel 25 zbranih deklet. Seveda mučeniki niso imeli vstopa v lokal, če s seboj niso pripeljali svoje izbranke, tako da je bila zabava prava ženska dogovdivščina. 

Zahvaljujemo se vsem obiskovalkam in obiskovalcem, da ste tudi nam pričarali lep in zabaven večer. Upamo, da se vidimo tudi nasledje leto!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja