Pogosta vprašanja

Največkrat postavljena vprašanja strank:

Seveda, pri nas je dovoljen obisk domačih ljubljenčkov. Ker pa imamo v hotelu večino talnih površin tapiciranih, je po vašem obisku potrebno sobo in ostale površine temeljito počistiti. Zato za domače ljubljenčke zaračunamo dodatnih 10 Eur. 

Čas prijave oz. prihoda v hotel je vsak dan po 15h. Čas odjave oz. odhoda pa najkasneje do 11h. Seveda nudimo tudi opcijo pozne odjave “late check-out”. Več informacij o tem vam nudimo na recepciji.

Hotel je opremljen z lepo jedilnico in dobro ponudbo kulinaričnih dobrot. Zajtrki so samopostrežni od 7h do 10h zjutraj. Za kosilo in večerjo Vam nudimo vso hrano iz našega menija, za zahtevnejše stranke pa lahko naredimo tudi kaj posebnega, vendar se morate to predhodno dogovoriti na recepciji. 

V naši najbližji okolici se nahaja kar nekaj lepih poletnih pohodnih destinacij, ki segajo od nezahtevnih sprehodov do zelo zahtevnih plezalnih kotičkov. V zimskem času pa je kle streljaj stran tudi eno najbolj znanih smučišč Krvavec, ki omogoča dobro smuko tudi za bolj zahtevne smučarje.

Za vse popotnike, ki boste iz Slovenije odleteli z letalom, ponujamo tudi možnost parkiranja Vašega jeklenega konjička. do letališča in nazaj pa Vas bomo zapeljali mi, tako, da boste na Vapšem oddihu brez skrbi, kaj se dogaja z Vašim avtomobilom.

Naš kontakt

Hotel Oskar Zaplata

Tupaliče 32,
4205 Preddvor,
Slovenia

Telefon: +386 (0)31 637 088
Email: info@zaplata.si

Turistična Agencija Oskar

Zasavska cesta 45d,
4000 Kranj,
Slovenia

Telefon: +386 (0)31 699 078 
Email: info@agencija-oskar.si